AFTERCARE

PLEJEVEJLEDNING


Folie: Har du fået folie på din nye tatovering skal du gøre følgende når du kommer hjem. Omkring 3-4 timer har du det på, derefter tager du folien af, hvorefter du vasker din nye tatovering med koldt til lunkent vand. Herefter er det meget vigtigt, at du ikke tørrer den med håndklæde eller lignende da det er et åbent sår, derfor lader du den lufttørre i cirka 15 minutter. Derefter smører du den med creme beregnet til tatoveringer, her anbefaler vi selvfølgelig vores egen, da vi derved sikrer din nye tatovering den bedst mulige heling.


Dermalize: Har du fået dermalize på din nye tatovering, skal du lade det sidde på i 3-4 dage. Dermalize fungere som et beskyttende lag under din tatoverings første helingsfase. Når de beskrevne antal dage er gået tages det FORSIGTIGT af under et bad da vandet opløser limen. Når du har taget dermalizen forsigtigt af vaskes tatovering i koldt til lunkent vand, herefter er det meget vigtigt, at du ikke tørrer den med håndklæde eller lignende da det er et åbent sår, derfor lader du den lufttørre i cirka 15 minutter. Derefter smører du den med creme beregnet til tatoveringer, her anbefaler vi selvfølgelig vores egen, da vi derved sikrer din nye tatovering den bedst mulige heling.

OBS: løsner dit dermalize sig før tid og der er gennemgang for bakterier ind til din nye tatovering, skal det tages af før tid og derefter følger du vejledningen beskrevet ovenfor.


Alt dette forgår i starten af livet med en ny tatovering, derefter gælder det om at passe godt på den, det inkluderer at du jævnligt smøre den med creme, det er vigtigt at den ikke når at tørre ud. Samtidig skal den altid smøres med et tyndt lag creme, da den skal kunne ånde igennem. Denne proces med creme følges i 3-4 uger.


Ting du ikke må udsætte din nye tatovering for i de første 4-6 uger: Sol, saltvand, klorvand, for varmt vand, badekar, andre cremer end dem der er beregnet til tatoveringer, solcreme, hår og andre bakterier fra dyr, sæber med parfumer i, herunder også parfume generelt!

Kun naturlige ingredienser i vores produkter