KONTAKT OS

ÅBNINGSTIDER

MANDAG - FREDAG

09:00 - 17:00

LØRDAG

09:00 - 14:00

SØNDAG

EFTER AFTALE

KONTAKT OS

HVAD KAN DU KONTAKTE OS OM?

Hos True Tattoo Studio bestræber vi os efter at yde den bedste service. Vi står klar til både vejledning til dit næste projekt, råd til pleje af tatoveringer, piercing guidning, en snak om laser removal eller til at besvare andre spørgsmål du måtte stå inde med. 

Skridtet til første piercing eller tatovering kan godt være et stort spring, derfor ønsker vi at give dig så tryg en oplevelse som muligt og i dit tempo. Vores dygtige artister har hørt de fleste spørgsmål, så vi tvivler på at vi ikke også kan svare på de spørgsmål du kommer med. Vores forventning til os selv er at vi skal være de bedste indenfor vores felt, og derfor går vi meget op i den service vi yder og at vores kunder har det bekvemt i vores hænder. 


For at gøre din oplevelse hurtigere og nemmere, så vil det hjælpe os meget at du vedhæfter billede af hvad din inspiration er, hvilken størrelse du forestiller dig i centimeter, dine kontaktoplysninger og placering af tatoveringen. Artisterne kan bedst muligt forberede sig til din session, hvis de har så meget information som muligt. Jo flere detaljer, jo bedre.

Du kan skrive direkte til artisterne selv, men kan også kontakte shoppens forskellige platforme og så henviser vi dig videre til de artister som vi ser som det bedste match til den stilart du ønsker dig og booker den dag der giver bedst mening for dig, hvis vores artist er ledig. 


For hurtigere betjening, er vi glade for at blive kontaktet på Facebook og Instagram, da det er en hurtig og nem kontaktlinje. Mail er også et sted vi er kontaktbar, men vi foretrækker sociale medier. Her kan du også hurtigt danne et overblik over hvad vores artister kan, samt gå direkte ind på deres side og se de forskellige værker de enten har lavet eller ønsker at lave.