LASER REMOVAL 

GÅR DU RUNDT MED EN UØNSKET TATOVERING?

Så har vi det helt perfekte udstyr til at fjerne det, du går rundt og er ked af. Vores studie tilbyder laser, af personale der har det nyeste kursus inde for området. Vi tilbyder en god pris på laser hvis du går med tanken om at få lavet cover-up, så du kan få det ønskede resultat i samarbejde med en af vores artister. Du får en kyndig vejledning om hele processen før, under og efter i dit forløb.

Hvis du ønsker at lave et coverup over din gamle tatovering, skal du forvente at det kræver omkring 8-10 behandlinger. Ønsker du derimod at få fjernet din gamle tatovering helt, så vil det tage mellem 10-15 behandlinger. Dog er det individuelt per klient, da det afhænger af hvor godt du tager imod laseren. 

Der skal gå seks uger mellem hver behandling, for bedst mulige resultat og for ikke at stresse huden. 


Du er altid velkommen til at kontakte shoppen hvis du vil have en rådgivende samtale, har spørgsmål til processen eller ønsker mere info om udstyret og vores erfaring. Vi kan kontaktes på tlf.: 93393993 eller på vores Facebook/Instagram sider: True Tattoo Vejle, som også kan findes i bunden af denne hjemmeside.