LASER REMOVAL 

GÅR DU RUNDT MED EN UØNSKET TATOVERING?

Så har vi det helt perfekte udstyr til at fjerne det, du går rundt og er ked af at bære, igennem laser removal. Vores studie tilbyder professionel fjernelse af din tatovering med vores laser removal maskine, af personale der har det nyeste kursus inde for området og er top profesionelle. Vi tilbyder en god pris på laserfjerning hvis du går med tanken om at få lavet cover-up eller få tatoveringen helt fjernet, så du kan få det ønskede resultat i samarbejde med en af vores artister. Du får en kyndig vejledning om hele processen før, under og efter i dit forløb.


Hvis du ønsker at lave et coverup over din gamle tatovering, skal du forvente at det kræver omkring 8-10 behandlinger. Ønsker du derimod at få fjernet din gamle tatovering helt, så vil det tage mellem 10-15 behandlinger. Dog er det individuelt per klient, da det afhænger af hvor godt din hud tager imod laseren. Vi gør opmærksom på at det kan tage over 15 behandlinger, afhængig af størrelse, nåledybde og din huds accept af laserproceduren. 


Der skal gå seks uger mellem hver behandling, for bedst mulige resultat og for ikke at stresse huden. Så vær forberedt på tålmodighed, da vi ikke fremskynder processen eller sjusker os til dårlige resultater. En af de ting vi bestræber os mest efter, er ordentlige resultater både når vi tatoverer, piercer eller fjerner en uønsket tatovering. Vores laser therapy er hård mod huden, så det er vigtigt at du følger plejevejledningen som du får med fra din behandler. Laser proceduren går ind og bryder med farvestoffet i hud gradvist, som gør at du langsomt men stabilt kommer hen mod enten at kunne få lavet et cover-up eller helt få den fjernet. 


Du er altid velkommen til at kontakte shoppen hvis du vil have en rådgivende samtale, har spørgsmål til processen eller ønsker mere info om udstyret og vores erfaring. Vi kan kontaktes på tlf.: 93 39 39 93 eller på vores Facebook/Instagram sider: True Tattoo Vejle, som også kan findes i bunden af denne hjemmeside. Hvis det giver dig mere ro, er du også velkommen til at komme ind fysisk i vores shop og få en snak med vores personale om dine muligheder, processen og hvad der kan lade sig gøre med laserremoval. Ved fysisk fremmøde, kan du også se området vi behandler i, så du er forberedt på hvordan udstyret ser ud.