PIERCING

GÅR DU MED TANKEN OM NY FLOT KROPSUDSMYKNING? SÅ ER DU KOMMET TIL DET RETTE STED!

TRUE TATTOO STUDIO tilbyder professionel bodypiercing af piercer Adam, som har flere års erfaring og ekspertise indenfor sit felt. Vi bestræber os efter meget høj hygiejne, og den helt rigtige vejledning til dig, om du har piercinger i forvejen eller ej. Hos Adam vil du altid opleve god kundeservice og glad energi, og han glæder sig til at tage imod dig, og udsmykke dig med de flotteste nye smykker på markedet. Skulle du være nervøs eller have brug for en vejledende samtale, før du gør op med dig selv om du skal have en piercing, så er dette bestemt også en mulighed. Kom ned i shoppen, mærk stemningen og få snakket om diverse bekymringer eller angst omkring nåle, smerte eller noget helt tredje. 

Kunne du tænke dig en tid til en piercing? Så tøv ikke med at kontakte os i kontaktformularen, eller ring til os på tlf.: +45 93 39 39 93

STORT UDVALG I FLOTTE SMYKKER

I TRUE TATTOO STUDIO piercer vi med smykker af højeste kvalitet importeret direkte fra USA. Gennem vores samarbejdspartner Invitus Body Jewlery, finder du blandt andet 24K guld smykker, med og uden sten. Vi kan gennem deres katalog bestille alle typer af smykker hjem, kun fantasien sætter grænser. Kataloget finder du på deres officielle side https://invictusbodyjewelry.com/ eller i shoppen hos os, hvor vi står klar til at vejlede dig til din næste piercing. 

For at give dig selv den bedste oplevelse, uden at stresse din krop for meget, så sørg for at have spist og drukket inden din piercingtid. Derudover er søvn og et bad altid en god idé, så nerverne falder til ro og du bedst muligt kan slappe af i situationen. Efter piercingen er kommet i, får du en rådgivende samtale med Sonia så vi er sikre på at du er helt tryg efterfølgende. Og skulle der opstå spørgsmål, kan vi altid fanges på telefon eller mail, i helingprocessen.