PERMANENT MAKE-UP

MØD VORES KOSMETISKE TATOVØR

Hendes navn er Amanda Handeland, hun er 25 år og blev udlært permanent make-up artist i TRUE TATTOO i 2023. Hendes force inde for kosmetiske tatoveringer er hendes perfektionisme og høje serviceniveau. Hun elsker alt ved skønhed, derfor har hun valgt at gå i denne retning, da det er hendes store drøm at hjælpe mennesker på denne måde. Hos Amanda er du i de bedste hænder og er sikret en god oplevelse når du forlader studiet, da det vigtigste for hende er at du er 100% tilpas og har fået en god behandling.

AMANDA TILBYDER

Amanda tilbyder flere forskellige beauty behandlinger såsom:

Single lashes i form af et nyt sæt eller opfyldning indenfor 3 uger -

Hybrid lashes som et nyt sæt eller opfyldning indenfor 3 uger -

Volume lashes i form af et nyt sæt eller opfyldning indenfor 3 uger -

Derudover tilbyder hun lash lift eller lash lift med farve, samt retning og farvning af både vipper og bryn.

For pænest mulige resultater med farvning af vipper og bryn, anbefaler vi at få dem ordnet kontinuerligt  så de altid ser så friske og skarpe ud som muligt. 


HVORFOR VÆLGE PERMANENT MAKEUP?

Permanent makeup er med til at fremhæve ansigtets naturlige form og give mere markante linjer i din ansigtsstruktur. Ved brug af naturlige farver som passer til dit ansigt, giver det et naturligt look og du kan stadig genkende dig selv i spejlet. 

Permanent makeup er rigtig godt til dem der ikke har samme muligheder for at ligge almindelig makeup, enten grundet gigt eller andre kroniske sygdomme, svækket syn eller andre hindringer. 

Hvis du er usikker omkring valget af permanent makeup, så ræk ud direkte til Amanda og så kan hun guide dig bedst muligt til at finde ud af hvad der er rigtigt for dig.

BOOKING AF AMANDA

For hurtig booking af Amanda, anbefaler vi at kontakte hende direkte på hendes Instagram som er henvist på True Beauty Studio og under vores "Personale" fane i toppen. Eller søg direkte på "Beleco by Handeland" på Instagram. Alternativt kan man også booke hende igennem shoppen på vores kontaktformular, gennem sociale medier (Facebook og Instagram) samt på email eller telefonisk.